У Києві спіймали чоловіка, який серійно грабував жінок у під'їздах

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві спіймали чоловіка, який серійно грабував жінок у під'їздах
09:41, 05.05.17
Відділ комунікації поліції Києва

У Києві правоохоронці затримали серійного розбійника, який погрожуючи ножем жінкам у під'їздах грабував їх.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на його сусідку напав невідомий чоловік та відібрав телефон. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі та слідчо-оперативна група", - йдетья в повідомленні.

Потерпіла розповіла поліцейським, що незнайомець зайшов за нею у під’їзд, а після того, як вони опинилися у ліфті, він його зупинив та, пригрозивши ножем, наказав віддати цінні речі.

Жінка віддала зловмиснику свій мобільний, після чого він втік. Киянка детально описала кривдника - і правоохоронці розпочали його пошуки.

«Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили особу підозрюваного. Менше ніж за добу, співробітники 3-го територіального відділу Оболонського управління поліції затримали правопорушника неподалік від його місця проживання», - розповів начальник Оболонського управління поліції Михайло Ніконов.

29-річний чоловік зізнався у скоєному злочині та розповів, що протягом місяця він напав на чотирьох жінок.

Зловмисник «проводжав додому» своїх жертв від станції метрополітену «Героїв Дніпра». Заходив за жінками у під’їзд та, погрожуючи предметами, схожими на ніж, забирав дорогі «ґаджети». Чуже майно він здавав у ломбард.

Поліцейські з’ясували, що за плечима затриманого дев’ять років в’язниці за скоєння майнових злочинів та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Соцпортал, на Київщині біля дитячого майданчика знайшли снаряди.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости