Депутат Київради: МАФи знищують незаконно

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Депутат Київради: МАФи знищують незаконно
13:16, 05.05.17
Соцпортал

До столичної «Батьківщини» надходять численні скарги на дії Київської міської державної адміністрації щодо незаконного знищення малих архітектурних споруд для здійснення підприємницької діяльності на території міста Києва.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації ВО «Батьківщина».

Володимир Бондаренко, голова фракції «ВО «Батьківщина» в Київраді, звернувся до Віталія Кличка за поясненнями, чому незаконно знищують малі архітектурні споруди в столиці.

Очільник м.Києва аргументує такі дії КМДА тим, що упорядкування розміщених всіх тимчасових споруд здійснюється по Комплексній схемі.

«Іноді зміни в Комплексну схему, до якої апелює київська влада у своїй відповіді, вносяться без широкого обговорення та без участі самих підприємців», - додає Володимир Бондаренко.

Людей особливо обурює те, що на місці знесених МАФів з’являються нові. Демонтажні роботи продовжуються. Чітких відповідей щодо розмежувань у законних і незаконних вилученнях тимчасових споруд, за вказаними конкретними адресами звернень громадян, не надано. Як стало відомо, у 2016 році силами комунального підприємства «Київблагоустрій» та підрядних організацій демонтовано 1902 об’єкти.

«Батьківщина» завжди відстоюватиме законні права підприємців. Ми долучаємо наших юристів, щоб допомагали киянам відстоювати свої законні права, зокрема і на здійснення підприємницької діяльності у м.Києві», - наголошує депутат.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости