Маккейн анонсував нові санкції проти Росії

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Маккейн анонсував нові санкції проти Росії
10:05, 04.05.17

Американський сенатор Джон Маккейн заявив, що він і його колеги будуть шукати інші шляхи введення нових санкцій проти Росії, пише The Hill.

Так Маккейн відреагував на слова свого колеги з Комітету з міжнародних справ Боба Коркера, який заявив про відсутність необхідності вводити нові обмежувальні заходи проти Росії до появи підсумків розслідування про втручання Росії в президентські вибори в США.

"Ми будемо розглядати інші варіанти, в тому числі в рамках Сенатського комітету у справах збройних сил", - заявив Маккейн журналістам, додавши, що він і його колеги, в тому числі сенатор Ліндсі Грем, докладуть для цього всі зусилля.

Обидва сенатора брали участь в розробці представленого в січні цього року законопроекту, який передбачає систематизацію вже існуючих санкцій проти Росії, а також введення нових.

"Минуло шість місяців з тих пір, як Росія завдала удару по фундаментальним основам нашої демократії, втрутившись у вибори. Адміністрація Обами після цього" дала Росії по руках ", але конгрес так нічого і не зробив", - стверджують сенатори.

Як повідомляв Соцпортал, уряд Австрії хоче переглянути антиросійські санкції.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости