На Троїцькій площі пройде унікальний музично-театральний проект для родинного відпочинку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. На Троїцькій площі пройде унікальний музично-театральний проект для родинного відпочинку
13:29, 28.04.17

​ З 30 квітня по 14 травня в Києві на Троїцькій площі біля Олімпійського стадіону буде проходити унікальний культурно-мистецький проект. На киян та гостей міста чекає різноманітна розважальна програма, яка розрахована на людей різного віку, але особлива увага приділятиметься саме сімейному відпочинку та дітям. На ці 2 тижні на Троїцькій площі розгорнеться справжнє арт-місто. Тут розташується концертна сцена, дитяча зона, зона майстер-класів, зона виставок-продажів, інформаційна зона. Кожний знайде тут собі розвагу до душі

На головній концертній сцені проходитимуть концерти за участю солістів, хору, балету та симфонічного оркестру Національної оперети України, Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П. Вірського, Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, Київського академічного муніципального духового оркестру, дитячих та дорослих фольклорних колективів («Калина», «Горлиця Арт», «Берегиня», Дніпро»), хореографічних колективів («Квіти України», «Фламінго»), джазових колективів, учасників проекту «Х-фактор» та конкурсу «Голос. Діти», відомих українських виконавців та гуртів: KOZAK SYSTEM, Gypsy Lyre, Марічка Бурмака, ManSound, КІSHE, Фіолет, Клей Угрюмого, ARLETT, Павло Табаков, Аntonina Project (Тоня Матвієнко), ТАРТАК, VRODA, Анжеліка Рудницька, Асса, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.

Розклад концертів: 30 квітня, 2, 7, 9 і 14 травня - о 16:00 та 10 й 12 травня - о 19:00. Після концертів проводитимуться Meet&Greet з артистами, що передбачає спілкування, автограф-сесію та фото-сесію з улюбленими виконавцями. Докладніше – у програмі заходів.

Не сумуватиме й малеча - кожного дня, у спеціально оформленій дитячій зоні на неї чекатимуть різноманітні розважальні заходи, майстер-класи, аніматори, дитячі квести тощо (щодня з 15:00 до 18:00). Дорослі також зможуть навчитись чомусь новому та корисному під час виставок та майстер-класів від народних майстрів (щодня з 15:00 до 19:00).Зона АнтиСНІД відAHF Ukraine

Окрім розваг, будуть і дуже корисні активності. Так, кожен з відвідувачів зможе пройти БЕЗКОШТОВНЕ, КОНФІДЕНЦІЙНЕ тестування на ВІЛ та отримати безкоштовно презервативи від AIDS Healthcare Foundation, AHF Ukraine. Тест на ВІЛ - це швидко, результат тестування - через 15 хвилин, і пройти такий тест корисно всім.

Культурно-мистецький проект з організації роботи розважальної зони на Троїцькій площі відбуватиметься за підтримки Київської міської державної адміністрації, департаменту культури виконавчого органу Київської міської державної адміністрації, Київського національного академічного театру оперети.

Приходь на Троїцьку площу та відчуй себе у самому культурному центрі Європи!

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости