Експерт пояснив, чому політичні призначення відкидають Україну на 10 років назад

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Експерт пояснив, чому політичні призначення відкидають Україну на 10 років назад
12:01, 27.04.17
Петро Охотін

Відомий експерт і політтехнолог Петро Охотін ​прокоментував інформацію про новий склад Ради прокуратури.

«Політичні призначення себе не виправдали. Ми чекали, що «гарячі серця» будуть поза схемами та принесуть реальні зміни. Натомість право підмінилося політичній доцільності, а професіоналізм став нікому не потрібен», - сказав він.
«Мене насторожила інформація про те, що списки членів Ради прокурорів ЗМІ оприлюднили за день до того як відбулося голосування. Звучала інформація про те, що списки узгоджувалися особисто з Юрієм Луценком», - підкреслив експерт.
«Політичні призначення відкидають Україну на 10 років назад.Пам’ятаєте бійку між «Титаном» і УДО в приміщенні ГПУ в травні 2007 року? Така ситуація може повторюватися доти, доки лояльність до влади важитимуть більше, ніж професійні вимоги до прокурорів».

Нагадаємо, 26 квітня Всеукраїнською конференцією прокурорів сьогодні обрано 11 членів Ради прокурорів України та 5 членів Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.

Раніше ЗМІ писали про те, що цей список було відомо раніше, а учасники конференції отримали вказівки щодо того, кого потрібно підтримати.

Як повідомляв Соцпортал, Експерт розповів, як зростуть ціни на продукти.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости