В "Укрзалізниці" прокоментували інформацію про суттєве збільшення тарифів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. В "Укрзалізниці" прокоментували інформацію про суттєве збільшення тарифів
14:25, 24.04.17
Україна 112

Публічна акціонерна держкомпанія "Укрзалізниця" заявила про те, що не планує у 2017 році підвищувати тарифи на проїзд у пасажирських поїздах, та пояснила, що ініціює індексацію тарифів на вантажні перевезення, а не пасажирські.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Заяви в ЗМІ про подорожчання проїзду в поїздах з червня цього року на 20% є провокацією, а не достовірною інформацією. До того ж в матеріалах такого характеру спотворений коментар члена правління, який насправді пояснив необхідність індексації тарифів на перевезення вантажів", - йдеться в повідомленні.

На доказ цих тверджень у прес-службі наводять посилання на відеозапис виступу Іренеуша Василевського на українському інфраструктурному форумі (фрагмент:1.04.50-1.06.20):

"У проекті фінансового плану на 2017 рік, який готується на розгляд правління товариства, не планується індексації тарифів на пасажирські перевезення. Вартість проїзду в поїздах далекого внутрішнього сполучення залишається незмінною з липня 2014 року", - підкреслили в компанії.

Як повідомлялося раніше, додатковий дохід у розмірі близько 7 млрд грн "Укрзалізниця" зможе отримати, за оцінками фахівців, у разі індексації тарифів на вантажні перевезення з червня цього року.

Варто відзначити, що в листопаді 2016 року компанія повідомляла про плани підвищити тарифи в 2017 році двічі на 16%.

Як повідомляв Соцпортал, два столичні райони через борги можуть залишити без гарячої води

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости