У Києві з’явиться абсолютно безкоштовний кінотеатр для пенсіонерів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві з’явиться абсолютно безкоштовний кінотеатр для пенсіонерів
12:31, 19.04.17
Прес-служба КМДА

У Києві в липні відкриється кінотеатр просто неба «КіноСад Життєлюб» на столичному Гідропарку, який буде абсолютно безкоштовним для пенсіонерів і працюватиме протягом всього літа.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Ініціатором проекту в 2015 році виступила благодійна організація «Життєлюб», яка займається різноплановою допомогою літнім людям столиці.

Літній кінотеатр виключно благодійний проект, який буде муніципальною власністю, тож комерційна діяльність на території кінотеатру проводитися не буде.

««КіноСад Життєлюб» – це open-air hub для людей похилого віку – життєлюбів, та багатофункціональна платформа, яка об’єднує у собі і танцювальний майданчик, і концертну, театральну та кіно-зали під відкритим небом. Це – територія для проведення різних майстер-класів і освітніх програм, зони сімейного відпочинку, платформи для знайомств і спілкування людей похилого віку, унікальний арт-об’єкт і нова пам’ятка на карті Києва. Наше завдання – залучити якомога більше людей до благочинності та меценацтва, і, я певен, це вдасться», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що перший етап – реконструкція, технічне оснащення та арт-оформлення – коштує 5,5 млн грн.

Як повідомляв Соцпортал, на столичній Оболоні помітили елітний кофемобіль.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости