На окупованих територіях спостерігається повне руйнування економіки

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. На окупованих територіях спостерігається повне руйнування економіки
10:24, 19.04.17
Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Лідери “ЛНР/ДНР” неспроможні зупинити руйнування економіки регіону, повідомляє головне управління розвідки Міноборони.

Зокрема зазначається, що у містах тимчасово окупованих територій Донецької (Донецьк) та Луганської (Луганськ, Алчевськ, Сорокине, Довжанський) областей відмічається зростання дефіциту паливо-мастильних матеріалів. Зокрема, бензин марки “А-95” відпускається виключно по талонах, а в окремих випадках не більше 10 літрів на транспортний засіб. Місцеве населення намагається вирішити зазначену проблему через особисті знайомства з представниками “силових структур”, закуповуючи пальне з їх запасів.

"Триває процес зупинення виробничої діяльності вугледобувних підприємств, працівники яких відправляються у вимушені неоплачувані відпустки. З 17 квітня ц.р. розпочалось переведення шахт ДП “Макіїввугілля” у режим водовідливу. Припинена також робота шахт “ім.Засядько” та “ім.Скочинського” через завантаженість складів за відсутності схем збуту продукції", - йдеться в повідомленні.

Також, через систематичну невиплату заробітної плати шахтарі направили на адресу “міністерства вугільної промисловості ДНР” колективне звернення з вимогою вирішити цю проблему та довести суму виплат до розміру українських.

Як повідомляв Соцпортал, бойовики масово звілняються зі "служби" - розвідка.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости