Моторошне вбивство: чоловік застрелив дружину і наклав на себе руки

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Моторошне вбивство: чоловік застрелив дружину і наклав на себе руки
12:45, 19.04.17
Відділ комунікації поліції Києва

У Києві поліція з'ясовує обставини смерті подружжя. Жінку та її цивільного чоловіка виявили у квартирі мертвими: в обох були вогнепальні поранення голови.

За попередньою версією правоохоронців, спочатку чоловік застрелив дружину, а потім у такий же спосіб вкоротив собі віку.

Вночі до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення, що на кухні у квартирі знаходяться мертвими 53-річна господарка оселі та її 52-річний цивільний чоловік. За вказаною адресою, на проспект Миру, відразу виїхала слідчо-оперативна група територіального та Головного управлінь поліції. До поліцейських звернувся син потерпілої. Він розповів, що вернувся додому і побачив свою матір та її співмешканця із вогнепальними пораненнями в скроні.

Правоохоронці вилучили пістолет "ПМ" калібру 9 мм та стріляні гільзи. Оглянувши обстановку у приміщенні, оперативники припустили, що чоловік застрелив дружину, а потім себе. Тіла направили на проведення експертизи, за висновками якої стане відома причина смерті.

Слідчі Дніпровського управління поліції зібрані матеріали внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Триває розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини цієї трагічної події.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві чоловік вбив таксиста молотком та вкрав його авто

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости