У Порошенка підбили підсумки переговорів з Меркель, Олландом та Путіним

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. У Порошенка підбили підсумки переговорів з Меркель, Олландом та Путіним
10:26, 18.04.17
Прес-служба Президента

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову в Нормандському форматі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, а також зі своїми колегами Франції та РФ Франсуа Олландом і Володимиром Путіним.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Лідери країн Нормандського формату підтвердили відданість імплементації Мінських домовленостей у частині, зокрема, що стосується як безпекових, так і політичних аспектів врегулювання.Вони привітали домовленість про відновлення режиму припинення вогню з нагоди Великодня, як було погоджено під час засідання Тристоронньої контактної групи 29 березня, і наголосили на важливості суворого дотримання зазначеного режиму", - йдеться в повідомленні.

Вони закликали інтенсифікувати зусилля задля звільнення та обміну полонених за принципом «всіх на всіх», а також засудили погрози спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

"Співрозмовники подякували Президентові Франції Франсуа Олланду за його зусилля в рамках Нормандського формату та висловили сподівання, що цей формат продовжить роботу після президентських виборів у Франції", - додали в прес-службі Порошенка.

Як повідомляв Соцпортал, Грузія звинуватила РФ у посяганні на суверенітет.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости