На Київщині чоловіки заради розваги споїли дитину, хлопчика госпіталізовано

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На Київщині чоловіки заради розваги споїли дитину, хлопчика госпіталізовано
12:22, 16.04.17
Відділ комунікації поліції Київської області

На Київщині у селі Іванків троє молодчиків запропонували двом школярам випити оковитої. В результаті чого 13-річний хлопчик з алкогольною інтоксикацією знаходиться в лікарні, де за його життя борються медики.

Двоє друзів поверталися з футболу, коли компанія незнайомців, які розпивали алкогольні напої, запропонувала їм приєднатись. Один з них залишився з молодиками.Через деякий час хлопчик повернувся додому і знепритомнів прямо на порозі.

Вкрай перелякані батьки одразу привезли його до лікарні. Там медики діагностували алкогольне сп’яніння 1,6 проміле та синці на ногах. Хлопчик стверджує, що його побили невідомі і залили йому до рота якусь гірку рідину.

Працівники Іванківського відділення поліції під час проведення невідкладних оперативних заходів встановили осіб, причетних до скоєння даного правопорушення. Ними виявилися місцеві жителі – двоє 24-х та один 25-річного віку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження заст.304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, у пияцтво, у заняття жебрацтвом, азартними іграми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі строком до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі працівники поліції встановлюють всі обставини правопорушення, призначені всі необхідні експертизи. Досудове слідство триває.

Як повідомляв Соцпортал, в Одесі горе-матір народила дитину на вулиці і кинула помирати.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости