​У Києві пройшов перший в цьому році фестиваль ULICHNAYA EDA

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​У Києві пройшов перший в цьому році фестиваль ULICHNAYA EDA
03:00, 13.04.17
Соцпортал

У цей вікенд, 8-9 квітня на «Арт-завод Платформа» пройшов фестиваль ULICHNAYA EDA. 17 тисяч гостей змогли оцінити всі нововведення в форматі заходу, які організатори підготували до нового сезону.

Щороку фуд-корт фестивалю формувався за принципом: щоб кожен тут знайшов і свою улюблену страву, і спробував щось новеньке. Що стосується улюблених страв, в цьому році найпопулярніші резиденти, чию майстерність за кілька років відзначили тисячі гостей, побудували великі стаціонарні конструкції на території «Арт-заводу Платформа» спеціально дляULICHNAYA EDA. Ці точки стали основними орієнтирами Must Try, кожен у своїй ніші.

Що стосується нових форматів і страв, то в цьому сезоні з'явилася нова зона Young Blood для food-стартапів і гастро-ентузіастів, які роблять свої перші кроки в світ вуличної їжі. Також з'явилися окремі стенди з ласощами для веганів і вегетаріанців.

Крім гастрономічних, організатори забеспечили гостей масою інших задоволень і розваг. З'явилося багато тематичних зон для дітей і дорослих: кінотеатр; настільні ігри; аквагрим і мехенди; майстер-класи з орігамі, ліплення, малювання, пап'є-маше і аплікації; різні спортивні розваги; beauty-зони; смарт-зони з роботами і цифрова лабораторія. Значно розширилася дитяча зона для відпочинку батьків з дітьми. Також з'явився дитячий садочок, де дитину можна зі спокійним серцем залишити з професійними нянями. Була обладнана комфортна зона сповивання з безкоштовними засобами для догляду за малюками.

Цього року команда ULICHNAYA EDA розпочала співпрацю з «Музичної студією Исток». 8-9 квітня на фестивалі було представлено 9 молодих українських представників альтернативної музики.

Також в рамках фестивалю пройшов WEGAME 3.0 - унікальна подія для геймерів, косплеєрів і представників кіберспорту. Тому серед гостей фестивалю в традиційному одязі було цікаво спостерігати косплеєрів в костюмах героїв комп'ютерних ігор.

Наступний "Фестиваль вуличної їжі" пройде 12-13-14 травня і частково перетнеться з фіналом наймасштабнішого музичного події Європи - Eurovision. Тому тематикою для нього стануть кухні країн-учасниць Євробачення, а назвою і лейтмотивом - Gastrovision. Фестиваль збере в ці дні рекордну кількість гостей, в тому числі іноземних. Такого "Фестивалю вуличної їжі" точно ще не було! Радимо і вам не пропустити.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости