У Києві відбувся народний кастинг фільму «Герой мого часу»

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У Києві відбувся народний кастинг фільму «Герой мого часу»
10:50, 08.04.17

Усі хто мріяв потрапити на знімальний майданчик і спробувати свої сили в кіно - отримали цю можливість завдяки унікальному кастингу, який відбувся в ТРЦ «Гулівер».

Цієї весни в Києві починаються зйомки іронічної комедії «Герой мого часу» - історії про життя у великому мегаполісі і пошуку свого місця в ньому. Жеки, сусіди, дороги, а також любовні перипетії і все це на тлі знакових краєвидів міста. Але як знімати фільм про Київ без жителів столиці? Тому режисер картини Тоня Ноябрьова і продюсери Анна Паленчук, Микола Конопелько організували унікальний народний кастинг для майбутнього фільму.

Спеціально для цієї події в торговому центрі побудували імпровізований знімальний майданчик. Кожен бажаючий міг зануритися в атмосферу кіновиробництва, поспостерігати як працює режисер і завести безліч корисних знайомств. Більше сотні бажаючих, без вікових обмежень, з акторською освітою і без, змагалися за ролі у фільмі обігруючи кумедні сцени з життя киянина. Один з учасників навіть подарував режисерові Тоні Ноябрьовій кілька кілограмів борошна, щоб фільм «склеївся».

Хто ж отримав ролі у фільмі? Побачимо цієї зими в усіх кінотеатрах країни.

ТВОРЦІ:

Режисерську роботу Тоні Ноябрьової ви можете побачити в кліпах груп «PianoBoy» і Скрябін. А за свої короткометражні роботи молодий режисер отримала нагороди Одеського міжнародного кінофестивалю і МКФ «Молодість».

Серед продюсерських робіт Анни Паленчук фільми «Істальгія», «Маріуполіс», «Рідні» і нагорода FirstStepBerlin.

Микола Конопелько - продюсував стрічку "Наша Надія", "Дніпропетровськ" та керував двома продакшен-студіями. Зараз є директором кінокомпанії Creative Boutique Films.

Виробництво фільму відбувається за підтримки Державного агентства з питань кіно.

Як повідомляв Соцпортал, український співак прокоментував український фільм "Гіркі жнива".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости