Медіапрофспілка засудила антисемітські висловлювання Савченко у прямому ефірі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Медіапрофспілка засудила антисемітські висловлювання Савченко у прямому ефірі
15:40, 29.03.17
НМПУ

Комітет Незалежної медіа профспілки України засуджує розповсюдження в ефірі українського телеканалу «112 Україна» антисемітських висловлювань збоку народного депутата України Надії Савченко, які пролунали під час її інтерв’ю телеканалу 25 березня.

У цьому інтерв’ю вона засуджує людей за їхньою приналежністю до неукраїнських націй, вживаючи принизливі та образливі слова на адресу євреїв та представників інших національностей.

При цьому ведучий Дмитро Гордон, який спілкувався з Савченко, ніяк не відреагував на ці вислови, тим самим толеруючи розповсюдження її антисемітських висловів у прямому ефірі.Заяву Надії Савченко вже засудили представники міжнародної спільноти.

Зокрема, громадськість Ізраїлю та США.На нашу думку, Герой України, народний депутат та член Парламентської асамблеї Ради Європи не може дозволяти собі подібних висловлювань. Проте найбільшу стурбованість та обурення викликає мовчазна поведінка телеведучого Дмитра Гордона. Комітет НМПУ наголошує на тому, що транслювати подібні заяви в ефірах українських телеканалів недопустимо, а тим більше толерувати їх.

Це є порушенням міжнародних професійних стандартів, журналістської етики та суперечить європейським цінностям рівноправ’я та поваги до представників усіх національностей.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости