У Києві спіймали двох чоловіків з величезними сумками награбованих гаджетів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві спіймали двох чоловіків з величезними сумками награбованих гаджетів
10:18, 28.03.17

Наряд поліції охорони затримав у столиці чоловіків, які обікрали кіоски з продажу електроніки.

До приїзду поліції зловмисники встигли винести дві сумки товару: комплектуючих до мобільних телефонів, флеш-накопичувачі тощо.

Вранці на спецлінію 102 надійшло повідомлення від перехожого про те, що з торгових кіосків у підземному переході на проспекті Глушкова двоє чоловіків викрали товар. Громадянин надав прикмети зловмисників, тож поліцейські наряди почали відпрацювання.

Неподалік станції метро наряд групи затримання Управління поліції охорони в м. Києві помітив схожих за описами чоловіків, які, до того ж, несли дві великі сумки. При появі поліцейського авто вони почали втікати. Правоохоронці відразу наздогнали їх та затримали.

Як було встановлено, 20-річний та 18-річний молодики приїхали до столиці з Київської області. У сумках поліцейські виявили стереоколонки, навушники, зарядні пристрої до телефонів, акумуляторні батареї, МП3-плеєри, флеш-накопичувачі, чохли до телефонів та інше. Також при поверхневому огляді у одного із затриманих у кишені виявили кастет.

Затриманих доставили до Голосіївського управління поліції для подальшого з’ясування обставин. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві діяло небезпечне наркоугруповання

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости