Стало відомо, хто був спільником вбивці Вороненкова

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Стало відомо, хто був спільником вбивці Вороненкова
11:36, 28.03.17
Україна 112

У справі про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Вороненкова з'явився новий підозрюваний - це Ярослав Левенець, який з 2012 року знаходиться в розшуку за економічні злочин.

Про це глава прес-служби "Правого сектора" Артем Скоропадський на сторінці в Facebook.

За інформацією Скоропадського, в 2014 році Левенець вступив в ряди ДУК ПС і виїхав на передову в зону АТО, а спочатку 2015 року він перейшов в батальйон "Донбас".

Дружина Левенця розповіла, що за 8 днів до вбивства Вороненкова її чоловіка затримала поліція на вокзалі, відвезла у відділення, але потім його відпустили. У день вбивства Вороненкова вона говорила по телефону зі своїм чоловіком близько 11:00 (вбивство було скоєно в 11:30). Ярослав Левенець розповів, що приїхав до Києва у справах, і йому треба відвідати прокуратуру.

Коли вона в день вбивства ввечері зателефонувала чоловікові, то у нього вже був відключений телефон. Тоді вона зателефонувала його приятелеві, який сказав, що недавно говорив з ним, і що Ярослав Левенець по телефону сказав, що він був на допиті у прокуратурі приблизно в 16:00-17:00 годин, тобто через 5-6 годин після вбивства.Після цього він зник.

"Я не роблю висновків, я розповідаю те, що мені вдалося дізнатися. Телефон у нього відключений досі, де він знаходиться - ніхто не знає. Ми з дружиною Ярослава з'ясували, що 23.03.2017 о 15:40 у Ярослава відбулася ще одна зустріч у Києві. Свідки є, є їх контакти", - написав Скоропадський.

Як повідомляв Соцпортал, Вороненков несе відповідальність за анексію Криму.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости