У Києві пройде ретро круїз

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві пройде ретро круїз
21:00, 27.03.17

29 квітня у столиці відбудеться яскравий фестиваль "Ретро Круїз". Про це повідомляють організатори у facebook.

""Ретро Круїз" – свято хорошого смаку і добрих традицій... жива музика, танці, кіно під відкритим небом, велопрогулянки, вернісажі, зустрічі з друзями на чаювання і незмінний, витончений європейський стиль", - йдеться в повідомленні.

Святкова програма старуватиме з велопараду об 11:30 на Софійській площі.О 12:00 – розпочнеться сам фестиваль на ВДНГ, у Саду Бажань.

Тут виступатимуть кращі музичні колективи, що грають джаз, блюз і класичний рок-н-рол, працюватиме танцмайданчик лінді-хопа, чарльстона, бальбоа, джазу, свінгу тощо, проходитимуть танцювальні майстер-класи і шоу-номери.

Також під час фесту відбудеться вантажний ярмарок, читатимуть лекції про стиль, літературу, музику, культуру, кінематограф, історію парфумерії, працюватиме фотоательє, гратимуть у петанк, крокет та інші старовинні ігри на свіжому повітрі. О 17:00 відбудеться урочисте чаювання 5 o'clock tea для всіх гостей свята, а о 18:00 - дефіле претендентів на перемогу в номінаціях "Кращий жіночий, чоловічий та дитячий образ Ретро Круїзу". о 20:30 за хорошої погоди покажуть кіно під відкритим небом.

Для участі у вело параді потрібна реєстрація.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости