У Балаклії та прилеглих селах пошкоджено 265 будинків

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Балаклії та прилеглих селах пошкоджено 265 будинків
14:37, 27.03.17
Прес-служба харківська обласної державної адміністрація

В місті Балаклія та селах, які постраждали від вибухів на території 65-го арсеналу, пошкоджені 265 будівель. Про це повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації.

Пошкоджений 231 житловий будинок (114 приватних та 117 багатоквартирних), 22 об'єкти інфраструктури і промисловості, 12 об'єктів соціальної сфери, в тому числі дві школи та два дитячих садки.

"Всі 265 будівель обстежені, складено акти. Аварійні роботи (закриття віконних і дверних прорізів) виконані вже на 80%, до кінця дня плануємо їх закінчити. Також сьогодні будівельні компанії беруться за відновлювальних роботи покрівлі, віконних і дверних прорізів. На даний момент складаються відповідні поадресні графіки робіт, йде розміщення будівельників, завезення інструментів, техніки та обладнання. Планується робота 11 будівельних компаній Харкова та Харківської області. Цих сил достатньо", - повідомила голова Харківської ОДА Юлія Світлична.

На ранок 27 березня, в пунктах евакуації перебувало 270 мешканців Балаклійського району. На ранковому засіданні регіонального штабу з ліквідації наслідків НС було прийнято рішення про повернення людей додому. Для цієї мети балаклійцям нададуть транспорт.

Вона також зазначила, що за час ліквідації НС до Балаклійського району надійшло понад 120 тонн гуманітарної допомоги, у тому числі понад 50 тонн продуктів харчування, медикаментів та засобів гігієни та понад 70 тонн будматеріалів.

Як повідомляв Соцпортал, ситуація в Балаклії: спостерігаються поодинокі вибухи.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости