У Києві з барабанами та маскарадом підтримають білоруських протестувальників

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві з барабанами та маскарадом підтримають білоруських протестувальників
23:32, 24.03.17
ROR Kyiv

25 березня о 12:00 київський самба-бенд Ритми Спротиву підтримає білоруських протестувальників та протестувальниць біля стін білоруського посольства.

Про це йдеться на сторінці організаторів у Facebook.

"Уже протягом місяця міста та селища Білорусі здригаються від акцій протесту, спрямованих проти Декрету №3, відомого як «Декрет про тунеядство». Він передбачає стягнення податку з людей, які не мають офіційного працевлаштування 6 і більше місяців", - йдеться у повідомленні.

Як вказано, на останні кількатисячні протести - «Марші нетунеядців» - що відбувалися у Мінську, Могильові та Гродно, влада відповіла хвилею жорстоких затримань із застосуванням фізичної сили, жертвами яких стали не тільки протестувальниці(ки), але й випадкові люди.

"Серед заарештованих, що отримали по 12-15 діб позбавлення волі, є громадські та профспілкові активіст(к)и, анахіст(к)и і учасниці(ки) Ритмів Спротиву у Мінську. Після завершення ходи їх затримали у тролейсбусі із застосуванням сльозогінного газу, від якого постраждали й звичайні пасажир(к)и. 25 березня у Мінську відбудеться наступна акція невдоволених соціально-економічним та політичним режимом. У цей день ми пограємо на їх підтримку біля посольства РБ. Київський самба-бенд Ритми спротиву висловлює солідарність з нашими білоруськими колежанками, анархіст(к)ами і всіма, хто ризикує життям та свободою у боротьбі з безправ’ям та закабаленням", - повідомляють організатори.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости