На Київщині чоловік зберігав цілий арсенал зброї прямо у себе вдома

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На Київщині чоловік зберігав цілий арсенал зброї прямо у себе вдома
13:48, 22.03.17
Відділ комунікації поліції Києва

Правоохоронці столиці вилучили на Київщині арсенал зброї.

Під час проведення санкціонованого обшуку у приватному будинку поліцейські знайшли димові шашки, набої, пістолет та гранату. Власника помешкання затримали.

Працівники Святошинського управління поліції під час проведення досудового розслідування кримінального провадження отримали оперативну інформацію про те, що громадянин іншої держави, який проживає у Києво-Святошинському районі Київської області, може бути причетним до незаконного обігу вогнепальної зброї та вибухонебезпечних речовин.

«Отримавши санкцію на обшук, поліцейські разом із працівниками Київської місцевої прокуратури №8 та Служби безпеки України із залученням спеціалістів вибухотехнічного управління ГУНП у м. Києві обстежили приватний будинок чоловіка, де виявили арсенал вогнепальної зброї. За місцем мешкання зловмисника вилучено та направлено на експертне дослідження пістолет Марголіна, димові шашки, гранату Ф-1, близько 400 набоїв, а також печатку міграційної служби", - розповів начальник Святошинського управління поліції Володимир Ткаченко.

Як повідомляв Соцпортал, СБУ спіймала двох підполковників поліції, які торгували наркотиками.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости