Електромобілі для населення можуть подешевшати на 40%

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Електромобілі для населення можуть подешевшати на 40%
11:11, 20.03.17
Інтерфакс-Україна

Електромобілі для населення України можуть подешевшати більш ніж на 40%, якщо буде ухвалено необхідний законопроект, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Як повідомила прес-служба Мінінфраструктури, наприкінці минулого тижня про це йшлося під час зустрічі робочої групи, яка працює над заходами щодо стимулювання розвитку галузі електричного транспорту в Україні.

Так, під час заходу презентували робочу версію законопроекту, спрямованого на стимулювання розвитку галузі електричного транспорту, який був розроблений Міністерством інфраструктури спільно з народними депутатами та представниками ринку.

Законопроект передбачає заходи зі стимулювання попиту на електричний транспорт, створення сприятливих умов для залучення стратегічних інвесторів та розвитку національного виробництва, поліпшення бізнес-клімату для малого та середнього бізнесу у сфері пасажирських перевезень, розвиток інфраструктури та підвищення комфорту володіння електричним транспортом.

Як повідомлялося, в грудні 2016 року В.Омелян заявив, що держава має створювати умови для розвитку ринку електротранспорту в Україні, стимулювати національне виробництво.

За словами міністра, метою України є частка продажу електромобілів серед інших авто - 15% уже в 2020 році, а також власне виробництво електрокарів.

Згідно з презентацією міністра, станом на листопад 2016 року в Україні налічувалося 1,630 тис. автомобілів. Їхній щорічний приріст становить 13,2%, частка в продажах - 0,7%.

Як повідомляв Соцпортал, наймолодший в Україні сільський голова до невпізнання змінив своє село.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости