​Українські дизайнери представили колекції в Парижі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​Українські дизайнери представили колекції в Парижі
10:00, 10.03.17
UFW

З 28 лютого по 8 березня в Парижі відбувся OneDayProject.

OneDayProject – незалежна креативна платформа, покликана представити нові українські бренди і проекти талановитих молодих дизайнерів та ініційована Антоном Белінським. Проект проходить за підтримки Ukrainian Fashion Week.

У Парижі проект було реалізовано за сприяння Українського культурно-інформаційного центру у Франції і першого секретаря з питань культури Посольства України у Франції Ірени Карпи.

Презентація ANTONBELINSKIY

Старт проекту дала презентація колекції Anton Belinskiy AW2017-18, яка входила до офіційної програми Paris Fаshion Week.

Колекція «Exchange» – «це ідеальна уніформа для молодого покоління, натхнена вулицями рідного Києва». Презентація пройшла у форматі перформансу – черги біля пункту обміну валют, в яку вишикувалися всі моделі.

Назва колекції «Exchange» говорить про життєвий цикл одягу, як він переходить від власника до власника, існуючи у круговерті щоденної міської суєти. Представлені луки містять коди і посилання на спортивний одяг, спецодяг і на те, що раніше сприймалося як розкіш.

Ключові образи колекції: брючні костюми; короткі шубки та об'ємні довгі шуби; струмливі шовки яскраво-червоного кольору і колір електрик; комбінезони та куртки з упізнаваними елементами спецодягу. У колекції представлено трикотаж із зображенням індексу обміну валют – як нагадування про жорсткі умови економічної кризи, з якою стикнулася Україна.

Презентація Masha Reva

У стінах Українського культурно-інформаційного центру у Франції відбулася презентація бренду Masha Reva.

Дизайнер та ілюстратор Маша Рева представила лімітовану колекцію, а також прикрасила тіла моделей власними ілюстраціями. Під час презентації було представлено відеопроект, створений спільно з Vogue UA, а також фотозін, в якому зібрані проекти, присвячені малюнкам на тілі.

Презентація DRAG & DROP

Колекцію FW2017-18 представив бренд DRAG & DROP.

DRAG & DROP – новий бренд жіночого одягу, створений сестрами Анною та Юлією Граждан.

У рамках проекту One Day Project з 1 до 8 березня на локації Українського культурно-інформаційного центру у Франції працював шоурум українських дизайнерів ANTONBELINSKIY, MASHAREVA, DRAG & DROP і FROLOV.

На локації Українського культурно-інформаційного центру у Франції діяла виставка українського фотографа Stas Kalashnikov.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости