Штаб блокади вимагає опублікувати всі документи Мінських домовленостей

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Штаб блокади вимагає опублікувати всі документи Мінських домовленостей
08:20, 28.02.17
Штаб блокади торгівлі з окупантами

Учасники блокади окупованого Донбасу вимагають у Президента України Петра Порошенка опублікувати всіх документів Мінських домовленостей.

"Штаб Блокади звертається до президента України з вимогою оприлюднити ВСІ документи підписані від імені України у Мінську", - йдеться в повідомленні.

Таку вимогу штаб блокади висунув через інтерв'ю заступника міністра тимчасово окупованих територій Георгія Туки.

"У своєму інтерв'ю заступник міністра у справах окупованих територій Тука заявив, що т. зв. "націоналізація" підприємств ватажками т. н. ЛДНР - порушення Мінських угод", - пише штаб.

Окрім цього, вони звернули увагу і на заяву Сергія Тарути, що "вони (російські найманці) не чіпають наші підприємства, тому що вони прописані у списках Мінська".

"Аналізуючи ці висловлювання, а також розуміючи, що без попередньої домовленості з окупаційною владою РФ настільки масштабні торговельні відносини під час війни не можливі, Штаб звертається з вимогами до Президента України: негайно оприлюднити ВСІ документи які підписані у Мінську особисто президентом чи його представниками, а також представниками країни агресора", - додали вони.

Зазначимо, що раніше учасники блокади окупованого Донбасу заявили про відмову вести переговори з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

Як повідомляв Соцпортал, Тука: Кабмін вже прийняв план з повернення Донбаса. На черзі - Крим.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости