Росія використовує вчинки Савченко на свою користь - Тука

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Росія використовує вчинки Савченко на свою користь - Тука
08:41, 28.02.17
Георгій Тука

Росія вміло використовує Надію Савченко в суто своїх цілях, якщо вона не дослухається, іі "діяльність" варто обмежити законним шляхом.

Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука у Facebook.

Кілька слів про поіздку Надіі Савченко в ОРДЛО. 1. Безпеку візиту забезпечували на найвищому рівні. Зокрема, Деніс Казанський висловлює обгрунтовані підозри в тому, що це були саме росіяни, а не місцеві бойовики. 2. Візит проходив під чуйним супроводом російських "Звезд" і інших російських агітпропів. 3. Якщо вірити "Комсомольской правде", Савченко ще й постріляла разом з ДНРівцями і заявила, що вони "нормальні хлопці", з якими разом треба позбутись корумпованоі влади. 4. Єдине, чого реально домоглась Надія Савченко - вона отримала листи від наших полонених.
ВИСНОВКИ: - Росія використовує вчинки Надіі Савченко на свою користь; - терористи не передавали листи наших полонених через міжнародні організаціі; - "картинка", яку зробили "Звезды", в подальшому буде використана не тільки для демонстраціі "чудових умов утримання", а й для того, щоб демонструвати рівень демократіі та безпеки (навіть "вбивця журналістів" почуває себе безпечно!) як аргумент для агітаціі щодо можливості проведення місцевих виборів в ОРДЛі; - здійснюються спроби "легітимізаціі прямих переговорів" з вождями ОРДЛи задля того, щоб підтвердити статус "внутрішнього громадянського конфлікту" та вивести з переговорів і саму Росію і ОБСЄ.

Він зазначає, що не хоче вважать Савченко "агентом Кремля", проте підкреслює що РФ вміло користується "діяльністю" Савченко.

Як повідомляв Соцпортал, оприлюднили скандальні факти з минулого Надії Савченко

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости