Оприлюднили скандальні факти з минулого Надії Савченко

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Оприлюднили скандальні факти з минулого Надії Савченко
00:30, 28.02.17
skrypin.ua

Під час служби у миротворчому контингенті в Іраку Надія Савченко прославилася низкою скандалів, і була комісована з лав Збройних сил України у зв'язку з психічними розладами.

Про це в ефірі skrypin.ua розповів екс-радник міністра оборони України Олександр Данилюк з посиланням на розповіді товаришів Надії по службі.

Як розповів Данилюк, екс-командир батальйону 95-ої аеромобільної бригади, під командуванням якого була Надія Савченко, під час миротворчої місії в Іраку, називав її "суцільною проблемою". Екс-радник міністра переказав розповідь офіцера про святкування екс-військовослужбовця 8 березня в Іраці.

За його словами, вона напилася, потім сказала: "Ви мене вітаєте з 8 березня, а я не жінка – я солдат". Потім вона втекла невідомо куди, дзвонила своїй сестрі Вірі і говорила, що її захопили арабські терористи і вимагають вивести український контингент. Після цього її знайшли п'яною і привезли назад,– переказав давню історію Данилюк.

За його словами, цю історію підтвердили "серйозні люди" з Головного управління розвідки Міноборони, які були свідками інциденту з п'яною Надією.

Після інциденту вже тверезу Савченко запитали – що ж тоді насправді сталось. На що вона відповіла, що арабські терористи викрали її сестру Віру і вимагали, аби Україна вивела війська з Іраку.

Як повідомляв Соцпортал, правоохоронці повинні зайнятися висловлюваннями Савченко.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости