Семенченко розповів Порошенку про блокаду - в соціальній мережі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Семенченко розповів Порошенку про блокаду - в соціальній мережі
12:14, 27.02.17
Семен Семенченко

Нардеп Семен Семенченко звернувся до Президента України. У своїй промові на сторінці у Facebook він вкотре розповів про перебіг і мотиви блокади бандформувань "ЛДНР".​

- Доброго ранку, Петро Олексійович!Ми не бачилися три дні. Давайте підсумуємо ваші останні досягнення на ниві торгівлі. За цей час вашими торговими партнерами, зареєстрованими в Україні, Захарченко і Плотницьким було проведено 203 комерційних обстріли наших позицій. Шановні підприємці, які платять податки в вашу кишеню (вибачте, в український бюджет) вбили двох наших українських вояків, поранили вісімнадцять, травмували вісім. Але це ж не привід припиняти торгівлю? Адже це "наші люди" і якщо припинити бізнес на крові вони вступлять до лав бойовиків? - поцікавився Семенченко.

За його інформацією блокада триває 32 дні,

- Вчора Аваков заявив, що "учасників Блокади можна розігнати "за п'ять хвилин". Пам'ятається Захарченко щось подібне говорив Януковичу в 2013 про Майдан. У всякому разі дуже схоже. Ветерани відкрили ще один Редут("Соловейко") на Маріупольському напрямку. Дайте трохи часу і Штаб блокади торгівлі з окупантами законопатить всі дірки через які ви з Захарченко і Плотницьким ведете боротьбу за грошові знаки. Що ще нового? Ви повскрывали всі свої консерви. Всі ваші кишенькові депутати, експерти, "волонтери","революціонери", "добровольці", а вірніше ті хто грає їх роль твердять одне і теж. "Блокада стоїть за гроші", "вони домовляться з владою", "семенченко піариться", "ми всі замерзнемо". При цьому потік справжніх людей на Блокаду стає все більше, а довіри Народу до перевертнів - все менше, - розповів він.

Крім того, вВчора на Бурштинської ТЕЦ енергетики перекривали дорогу, вимагаючи націоналізації всього того що ви і ваші попередники віддали Ахметову і компанії. Вже страйкують шахтарі. Тільки не ті міфічні, які "наші люди", а реальні, тих кого ви позбавили збуту свого вугілля і роботи, перевівши заради своїх з Ахметовим надприбутків, енергетику на вугілля з ОРДЛО.

- Ви можете збиратися з олігархами і пити гірку, можете мріяти про розгін "за 5 хвилин". Але саме розумне що ви можете зробити зараз - підняти трубку і подзвонити своєму другові Володимиру. І відпустити наших хлопців з полону. Та іншу трубку, іншому своєму протеже Володимиру. Щоб заборонити торгівлю на крові постановою Кабміну. Або третій ще одному - Ігорчику. Щоб БПП голосувала за Закон "Про окуповані території України" Думайте Петро Олексійович. А ми поки будемо конопатить дірки в ОРДЛО далі, - додав він.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости