У Києві чоловік зухвало пограбував пенсіонера

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві чоловік зухвало пограбував пенсіонера
14:17, 24.02.17
Відділ комунікації поліції Києва

До правоохоронців Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про пограбування пенсіонера на вулиці Малишка, зловмисник відібрав у пенсіонера тисячу гривень.

Пенсіонер пояснив поліцейським, що до нього підійшов незнайомець і повідомив, що йому негайно потрібні гроші. Зловмисник попросив 300 гривень, а натомість залишить пенсіонеру свою банківську картку. Спочатку киянин погодився і взяв картку, а потім передумав і почав вимагати гроші назад. У відповідь зловмисник вирвав із рук пенсіонера решту грошей і втік.

Завдяки оперативним діям працівників кримінальної поліції та наряду поліції охорони підозрілого чоловіка затримали неподалік від місця скоєння злочину із вкраденими грішми. Правоохоронці встановили особу-грабіжника – це 34-річний іноземець.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Соцпортал,у Києві автохам-маршрутник паралізував рух трамваїв.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости